Astrelor Residence 5 | Berceni Rezidential

Astrelor Residence 5

Posted by on

amurgului_cam_05_02Ansamblul Astrelor Residence 5,  conceput de un dezvoltator cu o vasta experienta pe piata imobiliara de Sud, este un proiect modern, construit la cele mai înalte standarde, cu materiale durabile ?i de calitate, si indeplineste toate cerintele pietei imobiliare actuale, beneficiind totodata de toat? infrastructura necesar? unui climat de confort: gaze, curent electric, canalizare, apa.

Pozitionarea ansamblului este foarte buna, se afla intr-o zona linistita, cu acces facil catre Sos. Berceni si implicit la metrou si mijloace de transport in comun.

Proiectul rezidential este compus din 2 imobile ce contin 100 de unitati locative, ingenios gandite, spatioase si atent finisate, bine compartimentate, si ofera posibilitatea cumparatorului sa-si personalizeze interiorul apartamentului achizitionat dupa bunul plac.

In exterior dispune de zona verzi amenajate, spatii de relaxare, parcari delimitate, trotuare si alei pietonale, iar accesul va fi securizat si permis doar rezidentilor ori oaspetilor acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>