SP Berceni 100 | Berceni Rezidential

SP Berceni 100

Posted by on


randare-ap-3-cam-blocSP Berceni 100
 este un proiect deosebit amplasat pe Soseaua Berceni, ce promite casa ideala pentru orice cumparator. Acesta este complet dezvoltat din punct de vedere urbanistic: strazi asfaltate, trotuare pietonale si spatii verzi amenajate, iluminat stradal, utilitati complete.

Ansamblul rezidential SP Berceni 100 este un complex de locuinte cochet si elegant, arhitectura exterioara fiind una calda si atragatoare.

Amplasat în zona Berceni – Metrou Dimitrie Leonida, acest ansamblu vine cu o varietate de oferte printre care se num?r? garsoniere ?i apartamente cu dou? camere sau trei camere, în imobile cu un regim de în?l?ime de P+9Etaje, cu o arhitectur? aparte ce se diferen?iaz? prin stil ?i unicitate.

Toate categoriile de locuinte ce se regasesc in acest ansamblu beneficiaza de  compartimentari care asigura spatii deschise si functionale, adecvate stilului de viata modern.

Dezvoltatorul  ofera posibilitatea de a va alege finisajele, avand la dispozitie o gama variata de modele si culori in ceea ce priveste  gresia, faianta, parchetul, usile  interioare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>